LIVET EFTER KRÆFT

Brug sommeren til at komme
tilbage til et normalt liv efter
kemoterapi, stråling og kirurgi!

med et intensivt
personligt forløb

 

 

Jeg blev diagnosticeret med kræft i marts 2015, og jeg blev behandlet i marts og april. Jeg troede, at det var mere sofistikeret end bare at smadre kroppen i stykker og håbede, at det ville reparere sig tilbage til tiden før kræft… Jeg tabte 26 kilo, og jeg var så udmattet og så svag, at jeg ikke kunne tage mig sammen til at gøre noget…

Det er en glæde at arbejde med Misha, fordi han fornemmer, hvor jeg er henne. Og når jeg stiller et spørgsmål, får jeg et svar som jeg kan bruge til noget, og hvis han ikke kender svaret i forvejen, så finder han ud af det… Problemet i systemet lige nu er at de fleste sundhedsprofessionelle er forfærdeligt specialiserede. Det er sjældent at finde en som kan forbinde prikkerne…

Så jeg er i gang, og jeg gør fremskridt. Jeg føler at jeg virkelig er i gang med genetablering af mit helbred og bare lære at trække vejret var noget helt nyt. Man skulle tro at i en alder af 50 skulle man vide hvordan man skal trække vejret, men tilsyneladende ikke helt. Buteyko-vejrtrækningsmetoden har virkelig givet mig meget mere energi. Ændringerne i kost. At lave øvelser, der ikke er anstrengende, men bare virkelig bruger min krop på en helt anden måde, har givet mig en ny fart fremad og et nyt håb om at opnå endnu højere niveauer af helbred…

Så det har faktisk givet mig mit liv tilbage. Jeg ledte efter noget, som kunne hjælpe mig med at få mit helbred tilbage. Og jeg fandt det faktisk, så det er noget, jeg bliver ved med ar arbejde med. Hvad mere kan jeg sige, Misha? Hvad jeg virkelig nyder med vores samarbejde er din tilgang til videnskaben. Det er ingen nonsens, men konkret viden og klare forklaringer. Så selv jeg kan forstå det…

Elizabeth Thrane-Carlsen,  Terapeut

Misha er virkelig god til at formidle de fysiologiske funktioner på en måde, som giver dig mulighed for at fokusere og koncentrere dig om træningen. Han kan, med sin ikke-lægelige baggrund, illustrere de fysiologiske mekanismer, som understøtter det arbejde, vi gør. At være i stand til at sætte tingene i sammenhæng, hvor de kan bruges, i den rigtige kontekst, han er unik til det der rent pædagogisk, det må jeg give ham.”

Christian Hermann,  Læge, PhD

20 års erfaring samlet i ét personligt forløb


Misha Sakharoff

Mit navn er Misha Sakharoff. Jeg er integrativ sundhedsingeniør, Buteyko åndedrætsterapeut og ophavsmand til Sakharoff Protokollen.

Mit mål er at hjælpe dig tilbage til et godt helbred, så du igen kan nyde et normalt liv efter kemoterapi, stråling og operation.

Min Sakharoff Protokol for Helbred & Robusthed har hjulpet mange af mine post-cancer klienter til at genvinde deres helbred. Vores arbejde gør en forskel ved at integrere fem områder af menneskets helbred i én livsforandrende proces. Vores fælles indsats genopbygger det ødelagte sammenspil mellem immunitet og andre af kroppens systemer. 


Livet Efter Kræft er et intensivt personligt forløb, som er specielt designet til at hjælpe dig til at løfte dit helbred op til et nyt niveau af robusthed og styrke.

I dette 1:1 forløb er jeg din underviser og din personlige træner med 20 års erfaring. Du får indsigt og træning i de samme strategier og teknikker, som har hjulpet mange af mine andre post-cancer klienter til at genopbygge deres helbred efter kemoterapi, stråling og kirurgi.

Kæmper du med nogle af disse udfordringer?

 • Hævelser og smerter, lymfeødem med hævede hænder eller fødder. Problemer med at bekæmpe infektioner.
 • Hjerteproblemer, herunder svimmelhed, brystsmerter eller åndenød. Forhøjet blodtryk.
 • Fordøjelsesproblemer. Mavesmerter, kronisk diarré.
 • Kroniske smerter. Problemer omkring knogler, led, og blødt væv, osteoporose og ledsmerter.
 • Dine energi niveauer er lave, og du kan ikke træne eller udføre daglige opgaver. Du oplever muskelsvaghed og en tør mund.
 • For tidlig aldring med symptomer som tidlig menopause, inkontinens, infertilitet, og erektil dysfunktion eller impotens.
 • Træthed – et vedvarende fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt underskud. Du føler dig træt, uanset hvilken mængde søvn du får.
 • Vejrtrækningsproblemer. Du oplever søvnapnø, du vågner op med åndedrætsbesvær.
 • Kognitive problemer såsom problemer med at fokusere. Indlæring, hukommelse og evnen til at fokusere er svækket.
 • Du har problemer med at styre dine følelser. Du føler dig alene. Du oplever følelsesmæssige vanskeligheder såsom angst for tilbagefald, vrede, depression, angst. Dine relationer med partner, børn, forældre og venner er anspændte.

 

Hvad hvis du i stedet kunne føle dig:

 • Mere sikker ved at tage daglige skridt til at styrke dit helbred, der er svækket af kemoterapi, stråling og kirurgi
 • Fri fra frygt ved at kombinere dit eget bedre kendskab til fysiologi og bevidstheden om, hvad den daglige træning gør ved din krop.
 • Emotionelt stærkere med mental træning hver uge. Understøttet og coachet gennem den daglige proces gennem inspirerende audio og video sessioner.
 • Mere vidende efter at have fået dine spørgsmål om daglig træning besvaret i ugentlige live-sessioner
 • Stærkere ved at opleve en stabil positiv forbedring via den daglige træning gennem et længere proces.
 • Mere rolig i kraft af ny viden om centrering og balance.


 

Det kan lade sig gøre hvis du bruger min integrative træningsprotokol, som har givet positive resultater med cancer og andre kroniske sygdomme.

Den introducerer fuldt målbar multi-funktionel træning og livsforandring, der skaber en stærk synergieffekt – ved at optimere og sammenbinde fem grundlæggende områder af helbred og robusthed:

ENERGI OPTAGELSE:
1 – Vejrtrækning: Buteyko vejrtrækningsteknikker
2 – Ernæring: Ketogenisk diæt med intermitterende faste

ENERGI DISTRIBUTION:
3 – Mental robusthed
4 – Fysisk robusthed
5 – Immun robusthed

sakharoff_protocol_star_da


Fem basale kilder til forbedring af din sundhed og forebyggelse af tilbagefald:

 1. Vejrtrækning, optimering  – Buteyko metode for normalisering af dysfunktionel vejrtrækning, gennem optimering af automatiske vejrtrækningsmønstre 24/7. Vejrtrækning som normaliserer din krops stofskifte og stopper systemisk inflammation.
 2. Ernæring, optimering – Terapeutisk ketogenisk ernæring med anti-inflammatoriske egenskaber og et udvalg af kræftbekæmpende madvarer. Ketogenisk ernæring styrker immunitet ved radikal forbedring af stofskiftet i alle kroppens celler. Og det gode nyhed er at det smager godt for de fleste.
 3. Mental robusthed – Vi kombinerer gammel viden fra Samurai og moderne Aikido med den seneste psyko-fysiologiske stressforskning om synergieffekter ved kombination af vejrtrækning med struktureret bevægelse.
 4. Fysisk robusthed – Vi optimerer træning til at støtte alle dele af din krop-psyke integration. Vi stabiliserer knoglestrukturen, styrker kroppens balanceevne, forbedrer din mobilitet. Vi genopbygger kroppens led og brusk, og vi genopretter det lymfatiske flow – for at opnå stærk immunitet.
 5. Immun robusthed – Vores krop har to overordnede forsvarssystemer, også kaldt responser. Kæmp, flygt eller frys-responsen eller stressrespons er rettet mod eksterne stressorer eller fjender. Afslapningsresponsen er rettet imod indre stressorer så som virusser, bakterier, svampe og parasitter. Afslapningsrespons sætter gang i dit indre immunforsvar. Træning af ét punkts opmærksomhed fastholder dig i afslapningsrespons hen over dagen. Dette hjælper på en daglig basis dit immune system med at etablere en stabil selvhelbredelsesproces.

Gennem mit intensive personlige forløb Livet Efter Kræft vil du lære, hvordan du selv kan styrke din krops immunforsvar og gøre din krop til så ugæstfrit et miljø for kræft som muligt:

 • Blød overgang til en sund livstil, som inkluderer optimeret vejrtrækning, struktureret bevægelse, mental og emotionel robusthed, forbedret stresshåndtering og styrket immunitet.
 • Blød overgang til optimeret daglig ernæring gennem sund, kræftbekæmpende og immunitetsstyrkende keto livsstil med vægt på at undgå usunde fødevarer.
 • Speciel opmærksomhed på forbedret søvnkvalitet på daglig basis for at udlede toksiner fra kroppen ved udrensning/detox, gendannelse og beskyttelse af kroppens celler.
 • Genoprettelse af immunsystemet gennem struktureret daglig træning.
 • Hjælpe med at undgå overspringshandlinger gennem ugentlig støtte ved mentaltræning og live sessions.
 • Hjælpe din partner, venner og familie til at vise empati og forståelse for din situation og det personlige ansvar du har påtaget dig for at gøre noget ved den.

 


 

Læs hvad tidligere klienter siger
om forløbet med Sakharoff Protocol…

 

Jeg blev tiltrukket af at arbejde med Mishas metode fordi jeg kunne lide at han brugte multidisciplinær tilgang – både hvad angår ernæring og vejrtrækning – og med klar åbenhed til begge. Jeg efterhånden fundet ud af ved egen erfaring at optimeret ernæring hjalp vejrtrækningen og også omvendt.

Det er som om jeg nu lever i en anden krop. Det er meget anderledes. Nu er der overflod af energi. Og jeg finder glæde i fysisk træning, hvilket aldrig var tilfældet før. Jeg går ud for at gå en stille tur, og før jeg ved af det, så er jeg i gang med at løbe.”

Julia Lally,  Selvstændig

Min fordøjelse er nu normaliseret, jeg har normale triglycerid-tal og et godt kontrolleret blodsukkerniveau. Fedtlever er næsten helt helbredt. Søvnapnø og snorken er overståede kapitler, og jeg føler mig komplet udhvilet om morgenen.
For mig er disse teknikker mere end en åbenbaring. De har hjulpet mig med at genvinde kontrollen over mig selv og min krop. Det er rart at se, hvordan min krop har forandret sig og endnu bedre – det er utroligt, men jeg har meget mere energi! Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg vil fortsætte med at passe min træning.

Nahum Rozen,  Ingeniør, Sr. Manager

Jeg har altid haft problemer med mit hjerte, det har strammet til, når jeg har bevæget mig for meget. Det gør det ikke længere – jeg føler mig ubesværet, når jeg løber. Det har gjort, at jeg har fået øjnene op for, hvor vigtig vejrtrækningen er – ikke kun teoretisk, men også i praksis … Jeg har nu prøvet det på min egen krop og kan se, at jeg blev roligere, og mit hjerte fungerer faktisk optimalt nu. Mit knæ har for første gang på 5 år har kunnet ‘tage mig med på en lille rejse. Det er en relativt hurtig effekt, du kan opleve, hvis du tager det til dig. Misha er vel funderet teoretisk, og det gør også, at man forstår ‘hvorfor’ man skal gøre sådan, og hvad det faktisk betyder i kroppen. En klar anbefaling til Misha herfra.”

Thomas Thor,  Træner, B.Sc. i Sport Psykologi

Mishas grundige indsigt i fysiologi og i forbindelsen mellem vejrtrækning og en sundere krop var en sand øjenåbner for mig. Efter ti ugers regelmæssig, men ikke overvældende svær, træning havde jeg reduceret min hvilepuls til 52 og min kontrolpause var forbedret fra omkring 20 sekunder til cirka 35. Det medførte en mærkbar mindskelse af mine regelmæssige hovedpiner og et generelt højere energiniveau. Alt i alt har jeg opnået forbedret livskvalitet ved at tilegne mig Misha’s indsigter, metoder og positivitet.”

Klaus Jacobsen,  Business Strategist

Som Mishas klient kan jeg se, at han metode reelt virker, fordi jeg kan se den daglige udvikling. Træningen er ikke altid nem, og livsforandringen er stor. Men en del af Mishas support er at lære den rigtige proces med små daglige skridt. Så det ikke føles overvældende. Det føles på en måde meget naturligt.”

Anders, 56,  Klassisk Musiker

Jeg har prøvet forskellig medicin, probiotika, forskellige kosttilskud og diæter, men effekten var til at overse. I løbet af de sidste 10 måneder sammen med Misha er mit energiniveau langsomt forbedret, så jeg kan klare 15-30 min. daglig tur og vejrtrækningsøvelser uden at være helt udmattet. Arbejdet med Sakharoff Protokollen har givet mig håbet om at komme tættere til at leve et normalt liv igen.”

Aske, 25,  Jazz Musiker


Misha Sakharoff

Som Integrativ Sundhedsingeniør har jeg en glødende interesse for den menneskelige fysiologi, kampsport, optimering af performance og støtte til selvhelbredelse.

Jeg har personligt trænet mange mennesker og hjulpet dem med at vende deres deres skrantende helbred og sygdomme som astma, diabetes, hjertekarsygdom og kræft tilbage til et normalt helbred.

Dette arbejde har givet mig inspiration til at opbygge min egen metode, som integrerer forskellige områder af menneskelig sundhed og skaber en stærkt selv-healende synergieffekt. Jeg kalder det Sakharoff Protocol for Helbred & Robusthed.

Disse erfaringer har jeg videreført til dette intensive personlige forløb. Sakharoff Protocol udgør grundlaget for undervisningen.

 

Er du post-cancer patient?
Er du kommet igennem kemoterapi, stråling eller kirurgi?
Er dit immunforsvar medtaget efter disse stærkt invasive terapiformer?
Vil du gerne hjælpe kroppen til at vende tilbage til et normalt liv igen?

Healing tager længere tid end de fleste mennesker tror.
Du kan starte din intensive personlige forløb med intro session allerede i morgen!

BRUG SOMMEREN TIL AT GØRE DIN KROP TIL
ET UGÆSTFRIT MILJØ FOR KRÆFT
– BOOK DIN 1:1 INTRO SESSION

INKL. 1-UGES TRÆNING NU!

 

INTRODUKTIONS-TILBUD

 

Hvis du tilmelder dig senest tirsdag 6. juni får du en intro-session inklusivt 1-uges træning til KUN 900 kr.
Normal pris 3000 kr.

Intro session (1.5 timer) er den bedste måde at komme i nærkontakt med min metode inkl. daglig træning og opfølgning. Prisen inkluderer 7 dages daglige personlige opfølgning og support via telefon, sms og Skype. Samtidig vil det hjælpe dig til at beslutte, om du vil fortsætte videre med den intensive 1:1 proces.

Har du efterfølgende lyst til at fortsætte med det intensive1:1 forløb i 3-måneder får du 50% rabat på det.

Tilbuddet gælder til søndag d.11 juni 2017.

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at ringe til mig direkte hver dag mellem 15-17.
1. Book din 1:1 intro session her.

2. Fuldfør booking ved at betale nedenfor:
– MobilePay: +45 2073 5306
– Betal online med kreditkort:

Betalinger på denne side er beskyttet og krypteret med STRIPE.COM.
STRIPE.COM er certificeret som PCI Service Provider Level 1 –  det stærkeste eksisterende certificeringsniveau for et betalingssystem.

 

Jeg føler mig nu i overskud af energi og jeg arbejder 14 timer hver dag. Her ud over træner jeg halvanden time dagligt. Jeg har det fantastisk, og jeg anbefaler Misha til alle. Jeg har allerede anbefalet ham til mange af mine venner. Nogle af dem har indledt et samarbejde med Misha med baggrund i en cancer diagnose. Misha er et positivt menneske, og han følger sit program meget nøje. Det kræver tid og indsats, men resultaterne er det bestemt værd. Tak til Misha. Jeg kan anbefale ham af hele mit hjerte!

Dr. Igal Balan,  Læge

 

Misha Sakharoff – Baggrund:

M.Sc. in Telecommunication Engineering, IPMA in project management.
Integrative Health Engineer, Author of Ki-Kaizen Energy Process and Sakharoff Resilience & Health Recovery Protocol: http://www.sakharoff.com
Konverteret ingeniørkarrieren til arbejde som underviser, træner og inspirator: https://www.linkedin.com/in/200966
Certified Buteyko breathing instructor, MBPI, MBBEA: http://www.buteykoeducators.org/europemiddle-east.html
Peak performance træner med over 6.000 timer af underivsning/træning erfaring: http://www.dancingsword.dk
Public speaker, inspirator, blogger, musiker, performer. Jeg nyder mit liv.

Se denne artikel online  eller Læs den som PDF